H.K.H. kronprins David av Georgien presiderar över en investitur i Tokyo

Captura_de_pantalla_2016-11-16_a_la(s)_06.01_.30_Under ett besök i Japan – som präglades av möten med politiker för att diskutera frågor om politiskt, kulturellt, socialt och nationellt intresse för både Japan och Georgien –  presiderade H.K.H. kronprins David av Georgien över en investitur av nya riddare och damer i kungl. Georgiens Örn- och vår Herre Jesu Kristi sömlösa tunikas orden.

Investituren var välbesökt av många gäster från Japans politiska, kulturella, samhälleliga och diplomatiska kretsar. Asuka Kondo, VD för Mamateresa Holdings, följt av Terence Kunimune, medgrundare av Michael Jacksons Children Foundation, förlänades båda två storkors. Deras exceptionella bidrag och stöd till välgörenhet och global hjälp erkändes av H.K.H. under den första investitur som hållits i Japan.

I slutet av ceremonin diskuterade H.K.H. kronprins David gemensamma intresseområden och hur framtida samarbete kan upprätthållas mellan Japan och Georgien, bland annat i förhållande till de aktiviteter som Kondo och Kunimune speglar.
På kvällen deltog H.K.H. på en galamiddag som hölls till hans ära, där han mottog en delegation från Georgiska ambassaden i Tokyo. Galamiddagen var organiserad av Kashio Suzuki från World Children Consortium. World Children Consortiums arbete har formellt erkänts och applåderats av ekonomi-, handels- och industriministeriet i Japan.
Mr Suzuki och Kondo tilldelades kungahusets förtjänstmedalj för deras anmärkningsvärda bidrag till att höja levnadsstandarden för barn över hela världen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.