Bröllop mellan H.K.H. Davit Bagration-Mukhrani och H.K.H. Anna Bagration-Gruzinsky

Den 8 februari 2009 firades bröllop mellan DD.KK.HH. David Bagration-Mukhrani och Anna Bagration-Gruzinsky i Sameba-katedralen i Tbilisi, Georgien. Officiell kommuniké: DD.KK.HH. önskar inte ta emot bröllopspresenter. Men för den som vill stödja georgiens folk kan göra det genom de georgiska ambassaderna, där de bör ange att gåvan skall gå till humanitär hjälp och bistånd som ges från icke-statliga organisationer och stiftelser i samarbete med flyktingar från provinserna Abchazien och Ossetien.

img_2001-1

I samband med bröllopet överräckte den svenske rektorn Jan Hartzell Storkommendörsgraden av Stora Amaranter Orden till kronprinsparet, på uppdrag av generalstormästaren för orden friherre Per Taube.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.